negativ 01Proč se registrovat ? 

Získáte status Zákazníka. Svých zákazníků si opravdu vážím. Jasně, tohle přece tvrdí všichni..., ale co když to myslím vážně?

Hlavním posláním fotografie je pokud možno trvalé uchování vzpomínek na něco důležitého. Na českém trhu je mnoho minilabů, které Vám zhotoví fotografie, ale nízká cena znamená dělat kompromis v použití levnějších materiálů, levnější chemii, což v konečném důsledku znamená horší kvalitu fotografií, což nemusí být na první pohled patrné.

Vsadil jsem na kvalitu a totéž chci nabídnout i Vám jako mým zákazníkům. Proto věřím minilabu Kvalitnifotky.cz. Věřím že používají nejmodernější techniku s použitím nejlepších materiálů od společností Fujifilm, Fomei a Canson.

Jako můj zákazník můžete ihned po registraci čerpat slevu 10% na tištěné fotografie, fotokalendáře, fotoknihy a další produkty z nabídky www.kvalitnifotky.cz.

Jako registrovaný zákazník dostáváte ihned po registraci slevu 5% na veškerá focení: portrét, reportáž z Vaší akce, párové nebo skupinové focení, zážitkové focení. 

Samozřejmě tohle je jen začátek, další benefity se připravují...